badetøj til baby

At dele badetøj til baby med andre babyer - ja eller nej?

At dele badetøj til baby med andre babyer - ja eller nej?

Når man har at gøre med badetøj til babyer, så kan man som forælder godt blive klassisk frustreret over, at børnene hele tiden vokser op, så man vil spare på pengene ved at dele badetøj børn imellem.

Men er det nu også en smart idé?

Vi antager, du har købt noget smart og passende badetøj til de små her:

https://www.farmorsoutlet.dk/baby-badetoj-splash-about

Hvis du ligefrem har flere af slagsen af de små, som alle skal have badetøj, så de kan komme til babysvømning, svømme i søerne, ved havet eller på ferier sammen med hinanden og legekammeraterne, så kan det godt mærkes på pengepungen, at man har givet en del væk på tøj, der normalt ikke skal bruges så meget.

Så tænker man, at man kan spare de penge senere, hvis man har børn i forskellige alderstrin, selv nede på at måle i måneder, at man lader dem dele af hinandens tøj, fordi man så ikke gider købe noget nyt hver gang til hver enkelt baby.

Og siden tøjet bliver brugt så forholdsvist lidt, så holder det sig forholdsvist længe også.

Er børnene også helt små, så lægger de nok ikke mærke til, om de får det samme tøj på hver gang, og hvis de nogle gange er det eneste baby til svømning eller ude ved vandet ved forældrene, så er der jo ingen at spejle sig i.

De små børn er heller ikke så selvbevidste, at de måske ligefrem lægger mærke til, om de har noget badetøj på, der mest egner sig til en pige, selvom de er en dreng – og omvendt, medmindre man har købt unisex-badetøj.

Men skal man så benytte sig af det trick?

I det mindre omfang kan det godt betale sig, men børn vil helst foretrække alligevel at have sit eget tøj, og så ved du også, at du slipper for, at de skal slås om, hvem der skal have hvad på.

Køb derfor badetøj til babyer til hvert enkelt eksemplar.