Skønhedsprodukt / Solcreme

Derfor skal du bruge dagcreme som Rosalique hver dag

Derfor skal du bruge dagcreme som Rosalique hver dag

Det er vigtigt at passe på din hud. Du bør holde den fugtig for ikke at få tør hud. Det kan også være nødvendigt at bruge en god creme, der forhindrer din hud i at blive fedtet i løbet af dagen. Måske døjer du med rødme, så kan det også være en god idé at bruge en creme til ansigtet dagligt.

Vælg den rigtige dagcreme

Der findes utrolig mange dagcremer på markedet. Fra alskens forskellige slags mærker. Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Hvilken skal du vælge? Det kan være en god idé at finde ud af, hvad cremen skal gøre for din hud. 

Døjer du f.eks. med tør hud, fedtet hud, uren hud eller har du en hud der rødmer? Når du har fundet frem til, hvad cremen skal hjælpe dig med, er det langt nemmere at sortere i de mange produkter, der er på markedet. 

Læs mere om dagcremen Rosalique til rødme her. 

Husk at bruge den hver dag 

Får du valgt en god dagcreme, er det vigtigt, at du husker at bruge den hver dag. Det giver dig på sigt de langt bedste resultater. Mange cremer skal nemlig bruges i et stykke tid, før de giver dig den ønskede effekt på huden. Stil dagcremen et sted fremme, hvor du ser den og husker at bruge den hver morgen. 

Suppler med andre plejeprodukter

Hvis du vil pleje din hud godt, er det ikke kun nok at benytte en dagcreme. Du kan med fordel også supplere med andre produkter. Det kan f.eks. være en god makeupfjerner og en rens eller scrub til ansigtet. Så du hver aften kan få fjernet resterne af din makeup og få renset huden godt igennem. Det gør også huden langt mere modtagelig over for dagcremen, når huden er helt ren og frisk.