fodertilskud hund

Du kan dårligt spørge din hund, om den vil have fodertilskud

Du kan dårligt spørge din hund, om den vil have fodertilskud

Forestil dig dig selv som lille, og du fik at vide, at du kunne vælge mellem slik eller broccoli til aftensmad.

Så var det jo lige til højrebenet, hvad man gerne ville have, og selvom det ikke var så sundt med slikket, så overlevede man nok en enkelt gang med slik.

Som voksen vil man stadigvæk gerne have slik, men vi kender konsekvenserne af det indtag, så vi vælger det grønne, da vi måske også har spist for meget slik gennem livet, så det har sat sig.

Sådan kan en hund ikke tænke: Den enten æder alt, hvad den kommer i nærheden af, som den eventuelt kan dø af, eller den er så kræsen eller har en sjælden sygdom, så den næsten dør af sult.

Derfor er der nogle fodertilskud hund, som er nødvendige at give ens kæledyr af en hund, hvis den skal klare sig i det stadie, som den er i.

Hvad skal din hund fordres med af fodertilskud?

Men man kan jo ikke spørge hunden, hvad den vil have af tilskud, og selvom man mener, man kender hundens signaler ret godt, og man tror, man kan læse dens tanker, så er dens ønsker måske ikke ensbetydende med, hvad den har godt af.

Vi vil give det bedste mad til vores hunde, da det jo yderst ude betyder forskellen på liv eller død for den.

Men der er mange producenter af den slags mad, som vil forsøge at sælge dig nogle produkter af fodertilskud, som ikke er helt gode, måske ikke gør en forskel for hunden – eller ligefrem er farlige for den!

Hunde er jo forskellige, så man skal tilpasse maden ikke bare efter race og alder, men også sind.

Dette kan en dyrlæge være med til at hjælpe med, så man også kan få lagt en kostplan for hunden, som man ikke afviger fra.