billån

Finansier din nye bil med et billån - ansøg online

Finansier din nye bil med et billån - ansøg online

Er du og resten af familien ved at være godt gammeldags trætte af, at den gamle bil konstant er i stykker? Æder værksteds regningerne langsomt, men sikkert, husholdnings budgettet op? Og er det lige som om, bilen sluger langt mere benzin eller diesel, end den gjorde i sin pure ungdom? Så er det nok på tide at skifte til en nyere én af slagsen – for der er intet af oven stående, som bliver bedre med tiden.

Fordelene ved en ny bil

De største fordele ved at vælge at købe en ny bil frem for at beholde den gamle er af økonomisk art. godt nok er nye biler dyre i anskaffelse – men en ny bil vil kunne spare dig for mange penge på den lange bane. For det første er nyere motorer i biler anno 2019 langt mere energi effektive, hvilket afspejler sig i bilens brændstof økonomi. En nyere bil udnytter simpelt hen brændstoffet mere optimalt, end en gammel bil gør.

Ud over det, at du vil kunne se en god besparelse på de månedlige udgifter til benzin eller diesel, er dette også en miljømæssig gevinst – hvilket igen betyder lavere grønne afgifter. Du sparer også penge på værksteds besøg, som vil forekomme langt mindre hyppigt med en ny bil end med en gammel. Og du slipper for ærgrelsen over endnu en gang at skulle spendere tid og penge på auto mekanikeren.

Finansiering af bil køb ved hjælp af bil lån

Den eneste hurdle, som findes i forbindelse med indkøb af ny bil, er den høje pris, som primært skyldes skatter og afgifter. Du har med et bil lån mulighed for at finansiere dit køb af bil enten helt eller delvist. Hos Ikano Bank kan du ansøge online om et bil lån uden udbetaling – læs mere på ikanobank.dk