tandlæge

Find din tandlæge i nærheden af din bopæl

Find din tandlæge i nærheden af din bopæl

advertorial

Har du ikke besøgt din tandlæge i årevis? Så er det bare om at komme af sted. Det er nemlig vigtigt at du opretholder dine tandlæge besøg hvis du ønsker at beholde dit tandsæt intakt. Og hvis du endnu ikke har en fast tandlægeklinik tæt på dit hjem bør du finde én så hurtigt som muligt.

Hvor finder jeg min nærmeste tandlæge i Storvolde?

Hvis du er bosat i området omkring Storvolde, Gistrup og Klarup hedder din lokale tandlægeklinik Tandlægerne i Klarup.

Som patient hos Tandlægerne i Klarup nyder du godt af professionel tandbehandling udført af dygtige tandlæger, tandplejere og klinik assistenter. Samtlige personaler hos Tandlægerne i Klarup er veluddannede og holder deres ekspertise up to date gennem løbende kurser og efteruddannelser. Dette er din sikkerhed for en tandbehandling som er tidssvarende og forsvarlig, og som lever op til alle gældende standarder.

Der ud over er den hyggelige tandlægeklinik udrustet med det nyeste og mest moderne tandlæge udstyr.og de dygtige medarbejdere ved alle hvorledes det skal betjenes i forbindelse med såvel undersøgelse og diagnosticering som behandling.

Hvordan kan Tandlægerne i Klarup hjælpe mig?

Tandlægerne i Klarup udfører alle standard tandbehandlinger, fra tand eftersyn og rensning af tænder og tandkød til udtrækning af tænder, behandling af rodspids betændelse og tandbylder, og diverse kosmetiske eller æstetiske behandlinger.

Hos Tandlægerne i Klarup ligger hoved fokus på forebyggelse, og du vil altid i forbindelse med dine årlige eller halv årlige kontrol besøg få den mest kvalificerede rådgivning omkring daglig vedligeholdelse af dine tænder. På den måde øges dine chancer for at beholde dit blivende tandsæt hele livet igennem. Og skulle skaden være sket kan Tandlægerne i Klarup hjælpe med såvel montering af tandkrone som tandudtrækning og isættelse af implantat.

Du kan læse mere, og bestille tid til behandling hos Tandlægerne i Klarup, på tandlaegerne-klarup.dk.