Anonymous sko

Forkæl dine fødder med stilrene kvalitetssko fra Anonymous

Forkæl dine fødder med stilrene kvalitetssko fra Anonymous

Det danske brand Anonymous står bag en hel del kollektioner af moderigtige sko. Du kan opdage alt fra velour til de fineste håndflettede detaljer – i et væld af fantastiske farvekombinationer og i designs, der er udført med en minimalistisk tanke. 

Historien bag Anonymous 

Anonymous Copenhagen blev stiftet i København i 2012 af Alexander Ziegler Petersen. Det er gået rigtig stærkt siden, og brandet forhandler i dag deres sko til kvinder i mange europæiske lande og så langt væk som Japan. Her er de også faldet for de simple, dansk designede sko. 

Anonymous sko til hverdag og til fest 

Søger du lækre kvalitetssko, som du kan bruge gang på gang? Anonymous brandet har hele udvalget af flotte sko, som passer til både hverdag og til fest og til enhver årstid. Der er flotte stiletter til festen, fine støvler til efterår og vinter og lækre sandaler til de lange sommerdage. 

Skoene fra Anonymous er produceret i et enkelt design, der samtidig har en elegant side. Brandets designs rummer detaljer som solide, firkantede hæle, spænder og lækre tekstiler. Kvaliteten kan der ikke sættes en finger på. Brandet fokuserer nemlig på udelukkende at bruge leverandører, der udfører produktionen efter godkendte EU-standarder. Det sikrer et godt arbejdsmiljø, en sikker produktion og produkter af høj kvalitet. Leverandører findes i Spanien og Portugal, hvor produktionen ligeledes kun foregår med de bedste materialer. På den måde forlænger Anonymous din skooplevelse!

Hvor kan du købe Anonymous sko?

Hvor finder du så disse super lækre Anonymous sko, tænker du nok? Til at starte med fandtes de primært i små skobutikker i København. Nu kan du også finde dem online. I Romershoes webshop kan du nemlig gå på opdagelse i et rigtig stort udvalg af Anonymous sko, og der er ofte gode tilbud at finde. Hvad venter du egentligt på? Køb dine Anonymous sko hos Romershoes i dag!