excel kurser

Giv medarbejderne nye kompetencer med Excel kurser

Giv medarbejderne nye kompetencer med Excel kurser

Når virksomhedens IT kompetencer skal opgraderes, handler det om at finde de rette kurser. Et program som Microsoft Excel, som anvendes i de fleste virksomheder, kan udgøre et særdeles kvalificeret arbejdsredskab for medarbejdere i alle afdelinger. Og 4D tilbyder en bred vifte af kurser i Microsoft Excel, som kan dække et hvert behov.

Microsoft Excel kurser hos 4D

Hvis dine medarbejdere blot har brug for at lære om de generelle anvendelser og indbyggede funktioner i Microsoft Excel, kan du med fordel vælge et af de kurser, som har et forholdsvis bredt sigte, for eksempel Excel grundlæggende, Excel udvidet eller Excel avanceret.

For de medarbejdere, som allerede har gennemført Excel grundlæggende eller Excel udvidet, og gerne vil videre på et højere trin (for eksempel med Excel Avanceret eller et af de specialiserede kurser), tilbydes genopfriskning i form af Excel brush-up grundlæggende og Excel brush-up udvidet.

De mere specialiserede kurser, som især retter sig imod kursister som anvender Microsoft Excel til data behandling på et højt plan – eventuelt i forbindelse med programmering – tilbydes kurser som Excel VBA Programmering på grundlæggende og udvidet niveau.

Mange ansatte i R & D afdelinger i større virksomheder, som samtidig arbejder med fremskrivninger og prognoser, kan have glæde af kurser så som Excel Data Analyst (Academy), Excel og databaser, Excel og Kuber, eller Business Intelligence (BI) med Excel PowerPivot. Og alle kan have gavn af at lære at lave dashboards og diagrammer i Microsoft Excel, hvilket kan læres på kurserne Dashboards i Excel, Pivottabeller i Excel, Excel Diagrammer I og II, eller Dynamiske diagrammer i Excel.

Som det fremgår, tilbyder 4D kurser på alle niveauer og med meget specifikke emner. Du kan også få hjælp til at tilrettelægge et kursus eller en workshop ud fra virksomhedens egne behov – klik ind på 4d.dk og læs mere om Microsoft Excel kursus København.