aloe vera

Husk at smøre og fordele din aloe vera godt nok

Husk at smøre og fordele din aloe vera godt nok

Aloe vera kan hjælpe på mange ting, og det er noget af et vidundermiddel fra naturens side, som forskningen har været i stand til at isolere og omdanne, så man blandt andet kan få det i cremeform.

Dog handler det dog om, at man sørger for at smøre det godt og grundigt ind i kroppen og huden generelt, hvor man vil have det smurt ud på huden, så det giver den gavnede effekt.

Måske er du lidt på bar bund, hvordan man gør det og ved, hvornår det er smurt grundigt nok ind, og så er du faktisk ikke alene, for selvom mange mennesker tror, de har styr på den slags, så fejler de bravt, når det kommer til at gøre det i praksis.

Man skal for det første ikke smatte for meget ud i hånden i én klump. Har man en god tube, er det faktisk bedst bare at “duppe” den åbent på hud, så der kommer små klumper på kroppen, som man kan smøre ud.

Hvis man ender med en alt for stor klump i hånden til at smøre ud, så har mange mennesker en tendens til at smøre lidt forsigtigt rundt, hvor man lægger klumpen på huden til at starte med, fremfor at de fordeler den creme med aloe vera godt nok.

Man skal smøre videre, indtil man ikke kan se cremen længere på huden, og når det er sket, skal man stadig tjekke efter, at man ikke er virkelig overfedtet af cremen på huden. Der skal ligge en godt lag, men det skal ikke ligge alt for tæt.

Selvfølgelig er noget af det smarteste, hvis du vil have smurt aloe vera på kroppen, hvor du har svært ved at se, at du får en anden til at hjælpe dig med det.

Så kan du lige nævne disse råd, som vi er kommet med, til god indsmøring.

Du kan købe creme med aloe vera her: https://www.veracura.com/shop/aloe-vera-6c1.html