låsesmed

Hvad du skal kigge efter, når du vælger låsesmed i Stenløse

Hvad du skal kigge efter, når du vælger låsesmed i Stenløse

Valget af den rigtige låsesmed

Når det hele brænder på, er det vigtigt altid og kende en låsesmed. Du ved nemlig aldrig, hvornår det lige præcis er dig, der er låst ude, og hvad står du så i? Simpelthen lort til halsen. De fleste tænker måske “Ej det ville aldrig ske for mig”, men når alt kommer til alt, kan det altså ske for os alle sammen.

Måske tænker du så “Jamen hvorfor i alverden, skal jeg så overhovedet have en låsesmed klar? Jeg kan da bare google mig frem til det”. Og det kan du i hvert fald. Men hvis du ved, at din dør er en smækddør, og du kender dit eget held, jamen så kan det måske være en god idé lige at lave din research inden. Der er nemlig nogle ting, du bør være opmærksom på, når du vælger låsesmed:

 

Punkt nummer et: 

Har låsesmeden åbent i døgndrift og kan derfor hjælpe dig i døgndrift? Hvis du er så sikker på, det ikke sker for dig, sker det måske for dine gæster, som får smækket hele selskabet ude til en fødselsdag søndag morgen, eller du er selv fuld, og får smækket dig selv ude lørdag nat. Her er det vigtigt, at din låsesmed hele tiden kran træde til. 

Punkt nummer to: 

Har låsesmeden egentlig mulighed for at lave en oplukning? Det vil sige, lade låsen være intakt, men bare åbne for døren, sådan så du ikke skal til at betale ny dør. Hvis nu du søger efter en låsesmed i Stenløse, er der sikkert mange at vælge i mellem, men du bør eventuelt prioritere dem, der har midlerne til at oplukke døre og dermed bruge en godkendt låsepistol. 

Punkt nummer tre:

Find eventuelt en låsesmed, der også kan se, hvor du kan forberede din sikkerhed. Hvor trænger tyven ind, bør din lås sættes højere op?