Misbrugscenter

Hvordan kan andre hjælpe dig på et misbrugscenter?

Hvordan kan andre hjælpe dig på et misbrugscenter?

advertorial

Man finder selvfølgelig ud af fra starten og løbende, hvordan man kan hjælpe dig på et behandlingscenter såsom Stien behandlingscenter, så man hele tiden retter behandlingen til alt efter, hvor du er i dit behandlingsforløb, hvilken type du er, og hvad du er i behandling for.

En masse professionelle mennesker står klar til at hjælpe dig, og de har en masse erfaring og viden til, hvordan man kan hjælpe dig bedst muligt.

Så er der måske også andre mennesker i behandling, som man kan tale med og høre deres oplevelser og selv dele ud, så man er med til at hjælpe hinanden her.

Men hvad med alle de andre, som der står på den anden side af “muren” og gerne vil være med til at hjælpe bedst muligt?

De er jo ikke i dine sko, men er pårørende både tæt på og lidt længere væk.

image

Dine pårørende vil gøre det bedste for dig, under dit ophold på et behandlingscenter

Det er nemlig svært at stå udenfor og ikke vide helt, hvad der sker, og man bare må lade stå til og håbe på, at nogle relativt fremmede mennesker kan hjælpe ens kære.

Derfor kan man selv som den, der er under behandling, tage kontakt til dem udenfor, om det er telefonisk, via mails eller måske nogle møder, om de besøger en, eller man må komme ud at besøge andre.

Men det skal mest være de nærmeste, så man overbelaster sig selv med gamle bekendtskaber, der alle vil have en del af en og vide en masse.

Man må erkende, at den behandling tager den tid, som det kommer til at tage, og det er måske ikke lige til at sætte en udløbsdato på.

Så det bedste, ens nærmeste kan gøre, er at støtte en og stole på, at tingene kommer til at blive bedre – i sit eget tempo.