Misbrug

Kom ud af dit misbrug med professionel afvænning

Kom ud af dit misbrug med professionel afvænning

Har du over et længere stykke tid, måske endda en årrække, oparbejdet et massivt alkoholmisbrug? Så er det måske på tide at komme i afvænning. I hvert fald hvis du gerne vil rette op på dit liv og føre en tilværelse uden afhængighed og misbrug.

Hvordan kan jeg komme ud af mit alkoholmisbrug?

Det er lettere sagt end gjort at kvitte sprutten. Det kan de fleste inkarnerede alkoholikere skrive under på. Når man først er fanget i et afhængigheds betinget misbrug er der ikke meget man kan stille op på egen hånd. Faktisk frarådes det at man selv forsøger sig med afvænning af alkohol vaner.

Almindelige tømmermænd er for intet at regne mod de abstinenser du vil opleve hvis du fra den ene dag til den anden dropper sprutten.

Alkohol abstinenser inkluderer alt fra bragende hovedpine, feber rystelser, smerter i musklerne og øvrige influenza lignende symptomer, til voldsom kvalme og opkastninger, diarre, delirium og måske endda selvmordstanker. Og da disse abstinenser kan pågå i mange dage, måske endda i over en uge, er der ikke noget at sige til at mange alkoholikere falder i igen.

Få hjælp til alkoholafvænning hos et professionelt misbrugscenter

Hvis du gerne vil have dit liv tilbage på det rette spor, og derfor ønsker at lægge flasken på hylden for bestandig, bør du således søge professionel hjælp.

På et misbrugscenter er det muligt at gennemgå en intensiv alkoholbehandling som inkluderer afrusning under overvågede forhold. Med afrusning vil du stadig gennemgå abstinenser, men du vil få hjælp i form af varme bade, urtete, zoneterapi og mild medicin som kan lindre symptomerne. Og når du er fuldt afruset vil den egentlige alkoholafvænning med terapi kunne sættes i gang.

Hos Behandlingscenter Søby Park kan du altid få rådgivning omkring et alkoholbehandling forløb. Klik ind på behandlingscentersoebypark.dk og læs mere.