varmepumpe

Skær toppen af varmeregningen med en varmepumpe

Skær toppen af varmeregningen med en varmepumpe

Måske er du ved at være træt af at skulle punge astronomiske beløb ud i forbindelse med opvarmning af dit hus hvert eneste år. Dette er fuldt forståeligt – men hvem gider gå rundt i uldsweater, vanter og halstørklæde inden døre i flere måneder, fordi det er for dyrt at fyre op for varmen?

Spar på varmeregningen – ikke på varmen – med en varmepumpe

Nu findes der en løsning for dig, som er træt af at poste penge i det slidte fyr eller i de ineffektive og gammeldags elektriske radiatorer. Med en luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe kan du nemlig få rigtig meget mere varme for pengene, og dermed skære op imod halvfjerds procent af dine samlede udgifter til opvarmning af boligen – hver år.

En varmepumpe udnytter nemlig den tilførte energi på langt mere effektiv vis end de konventionelle opvarmnings metoder. Denne høje energi effektivitet bevirker, at du skal bruge langt mindre strøm på at opnå den samme grad af opvarmning – og så kan du samtidig bryste dig af at være meget mere klima og miljø venlig end før!

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

Når du skal vælge en varmepumpe, skal du først og fremmest vælge en model, som modsvarer din nuværende opvarmnings metode. En luft til luft varmepumpe kan med stor fordel erstatte dine gamle elovne, hvor en luft til vand varmepumpe kan være mindst lige så effektiv som dit olie, pille eller gas fyr, når det handler om opvarmning af cirkulations vand og brugsvand i dit hus.

Dernæst skal du kigge på din nye varmepumpes kapacitet og størrelse. Her kan du få råd og vejledning hos forhandleren. Hvis du for eksempel vælger at købe din varmepumpe i Vejle, kan give Køleservice hjælpe med såvel rådgivning som opsætning af din nye varmepumpe. Læs mere på https://www.givekoleservice.dk/varmepumpe-vejle/