restaurant

Spis ude på den bedste restaurant i Kerteminde

Spis ude på den bedste restaurant i Kerteminde

Alle bør unde sig selv et restaurant besøg i ny og næ. Går du og resten af din familie og tørster efter en aften i byen bør du således begynde at kigge dig om efter gode restauranter i dit lokal område. Det kan nemlig være særdeles befriende for en gangs skyld at lade køkken være køkken og i stedet lade andre om at fremstille måltidet. Og den gode nyhed er at det slet ikke er nødvendigt at skulle helt ind til den store by for at finde en lækker restaurant – den kan du faktisk finde lige rundt om hjørnet hvis du bor i Kerteminde.

Gå på restaurant i smukke og historiske Kerteminde

Leder du således efter en restaurant i Kerteminde som fuldt ud lever op til dine høje standarder og krav om kvalitet kan du med fordel tjekke restauranten tilhørende Tornøes Hotel.

Tornøes Hotel er et smukt og charmerende hotel som har sin beliggenhed centralt i hjertet af Kerteminde, med alt hvad der til hører af byliv og atmosfære. Når du træder ind i de flotte historiske bygninger vil du blive overvældet af den hyggelige atmosfære som omgiver det gamle gæstgiveri. Du og din familie vil blive betjent af veloplagt og veluddannet serverings personale – og samtlige retter på den velassorterede menu er fremstillet af faglærte kokke med erfaring og ekspertise.

I vil alle få en restaurant oplevelse ud over det sædvanlige hvad end I foretrækker en lækker brunch, en let frokost anretning eller et gedigent aftenmåltid ledsaget af udsøgte vine eller øl fra Tornøes Hotels eget bryggeri Kerteminde Bryghus. Maden I får serveret er fremstillet på årstidens lokale råvarer, anrettet smukt på porcelæn, og serveret af dygtige tjenere som gør hvad de kan for at give jer en mindeværdig aften og en sublim restaurant oplevelse.

Book bord online på Tornøes Hotels hjemmeside tornoeshotel.dk