diamantboring

Typer af boringer

Typer af boringer

Boring af større områder er en kompleks operation, der kræver præcision og folk med ekspertise inden for området til at udføre det. Vidste du, at der findes en del forskellige slags typer af boringer, som alle kan noget helt unikt? I dette indlæg vil vi komme omkring tre typer af boringer. Læs med her.

 

 

Diamantboring

Det er ikke diamanter, man borrer efter, når man foretager en diamantboring. Diamantboring bruges til at bore i asfalt, beton eller andre hårde elementer, for at komme ind til rør eller ledninger. Det kræver enormt meget præcision og en ferm hånd, der kan udføre denne type af boring. Man bruger også diamantboringer, når man skal bygge huse og for at lave gode ledning-, rør-, eller kabelføringer med. Så er man sikret, at ens rør eller ledninger har god passage gennem ens hus. 

 

Snegleboring

Det er ikke helt, hvad du tror det er. Det er faktisk en ganske almindelig form for boring, som der bliver brugt mange steder i Danmark. Snegleboring bruges til at bore ned i det øverste jordlag med. Her kan du foretage jordprøver i områder med specielt type af jord eller hvis du skal se hvilke elementer, der er i vores jordbund. 

 

Brøndboring

En brøndboring er faktisk det, som ordet beskriver – boring af brønde. Der findes firmaer, der specialiserer sig i brøndboringer, så det lever op til Miljøstyrelsens krav på terrænslutning og indretning. Ønsker man at lave en ny brønd, er der også krav til, hvordan det udføres uden, at det kommer til at forurene grundvandet. Man kan også få sløjfet eksisterende brønde, hvis man ikke ønsker at bruge dem længere. Det er vigtigt at få sløjfet disse brønde, da det kan føre til forurening af grundvandet, hvis det får lov til at stå i længere tid uden vedligeholdelse. Hvis du er i tvivl, så kan du altid ringe til professionelle, der specialiserer sig med denne type af boring, og høre hvad du kan gøre.