makeup

Vælg den rette makeup - og køb den online

Vælg den rette makeup - og køb den online

Markedet for makeup kan virke som en jungle. Udvalget af makeup i forskellige varianter er større og mere varieret end nogen sinde før. Du kan vælge imellem puddermakeup, foundation, fast makeup, flydende makeup, og den særdeles populære mineral foundation, som arbejdes ind i huden med en såkaldt kabuki børste.

Makeup har til formål at skabe en lækker og ensartet teint med glæd og fasthed, som udstråler ungdom og sundhed. De fleste af os ønsker os netop sådan en ansigts hud, fri for misfarvninger og uregelmæssigheder så som brune pletter efter pigment forandringer, skæmmende ar, eller lejlighedsvise udbrud af bumser eller acne. Men som vi kommer op i alderen, vil huden uvægerligt blive præget af tidens tand. Solskader fra ungdommen vil fremgå som tydelige pigment skader, og huden vil samtidig blive slappere og løsere på grund af nedsat kollagen produktion. Og det er her, en god makeup kan gøre underværker.

Hvordan vælger jeg den rette makeup?

Når du skal købe makeup, er det vigtigt, at du ikke bare vælger den første, den bedste – eller billigste – løsning. Din hud har sine egne, individuelle behov, som du bør tage hensyn til. Er din hud for eksempel tør, bør du vælge en makeup, som har fugtgivende egenskaber. Ellers bliver slutresultatet alt for støvet og pudret. Har du omvendt tendens til fedtet hud, bør din makeup være oliefri, således at den kan opsuge noget af det overskydende fedt, og dermed forhindre, at huden bliver glinsende i overfladen.

Du skal også sørge for, at din makeup passer til din hudtone. Den må ikke være for lys eller for mørk, for varm eller for kold – så bliver dit ansigt kunstigt at se på.

Køb din makeup online

Når du har fundet den helt rigtig makeup, kan du bestille den i den online shop på https://www.sephora.dk/makeup-1/ – til en aldeles rimelig pris.